Loggbok

Hej igen! 

Nu är jag tillbaka efter min sjukskrivning. Känns skönt att vara tillbaka. Eleverna har lärt sig så mycket och vuxit under dessa veckor.  Hälsningar Karin

Vecka 42

Måndag 14/10: Idrott inne.

Torsdag 17/10: Bad. Ta med loggboken.

Fredag 18/10: Läsläxa. 

 

Vecka 36

Tack för att så många kom på föräldramötet! Trevligt att träffa er. Veckan som kommer ser ungefär ut som förra veckan. Ha en trevlig helg! Hälsningar Karin

Måndag 2/9: Idrott ute.

Torsdag 5/9: Utelek. Ta med loggboken.

Fredag 6/9: Läsläxa. 

 

Vecka 35

Nu är vi i gång! Klassen har haft slöjd för första gången och de tyckte att det var roligt. Simhallen saknar några delar så de har inte kunnat fylla på vatten i bassängen. Jag meddelar när badet är igång igen. Fram tills dess har eleverna utelek med Malin Åman på badlektionen.

Måndag 26/8. Idrott ute.

Torsdag 29/8: Utelek. Föräldramöte klockan 19.00 i klassrummet.Välkommen!

Fredag 30/8: Läsläxa.

 

Vecka 34

Onsdag 21/8: Skolstart. Alla elever börjar klockan 8.00 och slutar klockan 13.00.

Torsdag 22/8: Inget bad. Ute lek. Slöjd. Slutar klockan 13.30.

Fredag 23/8:Slutar klockan 12.30.

Hej och välkommen tillbaka till skolan och årskurs 3! 

Nu börjar vi årskurs 3! Det mesta kommer ni att känna igen från förra året men några nyheter är det. 

Ni kommer att ha slöjd i år. Både textilslöjd och trä och metallslöjd. Nu på hösten kommer ni att ha textilslöjd och på våren kommer ni att ha trä och metallslöjd. Idrotten kommer Malin Åman att ha med er. Idrotten ligger på måndagar 8.30 till 9.30. Ni kommer att gå från klassrummet ca 8.15.Det är bra om ni kommer ombytta på morgonen och tar med er duschgrejer och skolkläder att byta om till efter idrotten. Det sparar vi tid på. Badet är på torsdagar första lektionen. Vi kommer att ha läsläxa till fredagar. 

Det ska bli så roligt att träffa er alla igen!

Till föräldrar och vårdnadshavare:

Jag hoppas att vi kommer att få ett bra läsår tillsammans och att det goda samarbetet fortsätter. Jag hoppas också att ni fortsätter läsa med era barn. Ni är viktiga och gör en stor insats. Loggboken kommer att finnas som vanligt att läsa på skolans hemsida. Där skriver jag också lite kort om vad vi jobbar med just nu och berättar om det hänt något spännande. Gå gärna in och läs. aselecentralskola.se är adressen. Jag kommer att ha ett föräldramöte redan den 29/8 klockan 19.00.

Är det något ni funderar över är det bara att höra av er. 

Hälsningar Karin Kivimäki