År 2 Loggbok

Hej! Den här veckan har vi jobbat med luft. Vi har tillverkat raketer med hjälp av ballonger och sugrör. Vi har gjort luftkanoner och testat en airzooka. En väldigt rolig vecka. eleverna har även skrivit helt fantastiska sagor om myror. Jag är så stolt över mina elever! Ni ska vara stolta över era barn!  Tisdagen den 2/10  klockan 18.00 har vi föräldramöte i klassrummet. Hoppas ni kan komma. Trevlig helg! Hälsningar Karin

Vecka 39

Måndag 24/9:

Tisdag 25/9:

Onsdag 26/9:

Torsdag 27/9: Idrott ute. Läsläxa. Loggbok.

Fredag 28/9:

Vecka 38

Hej!

Veckorna rullar på och jag har glömt att meddela att Kalle Persson jobbar med mig i klassen nu. Det känns bra och jag tror att alla barn tycker det är toppen. Under veckan som gått har vi skrivit en gemensam bok om två myror som heter Luna och Kasper. Vi ska läsa upp den för åk 1 och förskoleklass. Vi håller på att träna oss på att skriva sagor. Det blir säkert fler. Trevlig helg! Hälsningar Karin

Måndag 17/9:

Tisdag 18/9:

Onsdag 19/9: Inget bad. Vi har skoljoggen. Vi kommer att gå eller springa 2,5 km.

Torsdag 20/9: Idrott ute. Ombyte och handduk. Kläder efter väder. Läsläxa. Loggbok.

Fredagen den 21/9 :

Hej!

Vi har haft en fantastisk dag med pensionärer från SPF i dag på Hembygdsområdet. Vi har fått göra luffarslöjd, kärna smör , spelat kula, snörlekar och provat på att ha gammaldags skoldag i den gamla skolsalen. Så här borde alla skoldagar vara.

Trevlig helg ! Hälsningar Karin

Vecka 37

Måndag 10/9:

Tisdag 11/9:

Onsdag 12/9: Inget bad.

Torsdag 13/9: Idrott ute. Ombyte och handduk. Kläder efter väder. Läsläxa.

Fredagen den 14/9 :

Vecka 36

Måndag 3/9:

Tisdag 4/9:

Onsdag 5/9: Inget bad.

GammeldagenTorsdag 6/9: Idrott ute. Ombyte och handduk. Kläder efter väder. Läsläxa.

Fredagen den 7/9 kommer vi att  ha en dag på hembygdsområdet tillsammans med pensionärer.Vi ska få uppleva hur det var ”förr i tiden”.
Eleverna kommer att få klä sig i tidsenliga kläder.Vi har kläder att låna ut, men har ni egna kläder så är det helt okej. Vi har lånat kläder från Västerbottens museum.Vi äter lunch på skolan.En del av dagen är vi utomhus, därför behövs kläder efter väder.Vi samlas på skolan kl 8.00 och dagen slutar på skolan kl 13.00.

Hälsningar Karin